Hlavní obsah
Článek

Jen málokdo by ještě před týdnem do seriózního slovenského byznysmena Jaro Slávika (49) řekl, že jeho začátky v šoubyznysu nebyly spojeny s vyhledáváním talentů, ale s točením skandálního gay porna. Mrkněte na exkluzivní video a posuďte, co mu jde lépe!

Film Accidental Lovers z roku 1993 začíná tím, že Jaro s hřívou černých vlasů a rozhalenou košilí ve své rodné řeči vysvětluje, jak svého náhodného partnera sbalil. „Původně jsem vůbec nechtěl sexovat, ale při procházení se po stanici jsem uviděl zajímavého kluka, modrookého blonďáčka, tak jsem se rozhodl, že s ním pocestuju ve vlaku. Chtěl jsem si popovídat se zajímavým člověkem, ale nakonec se v prázdném kupé stalo něco jiného. Co bylo potom, asi nemusím říkat,“ koulí Jaro očima se šibalským úsměvem do kamery.

Následuje střih a pohled na vlakovou stanici, kde Jaro sedí na lavičce a při pohledu na muže sedícího na protějším nástupišti si rukou mlsně vjíždí do rozkroku. Poté se oba zvednou a odcházejí spolu směr prázdné vlakové kupé, které se stane svědkem průniku Jaro Slávika mezi hvězdy filmů pro dospělé pány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám