Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od úmrtí krále popu Michaela Jacksona (†50) uběhlo již více než čtrnáct let, jeho věrní fanoušci na něj ovšem již celou dekádu mohou zavzpomínat díky představení nazvaném Michael Jackson: One, které je v repertoáru nejslavnějšího cirkusového uskupení světa Cirque du Soleil. Vystoupení se v Las Vegas a tamním resortu Mandalay Bay konalo i v úterý, kdy se po jeho skončení k příležitosti zpěvákových nedožitých 65. narozenin v Las Vegas uskutečnila i menší vzpomínková akce. Té se k překvapení mnohých účastnili i oba jeho synové Prince (26) a Blanket (21).

Zatímco zpěvákova dcera Paris (25) byla svého času kvůli svému problematickému dospívání propíraná médii pravidelně a i v posledních letech se o ní ví především díky jejím modelingovým aktivitám, Prince a především pak nejmladší ze zpěvákových potomků Blanket (jehož celé skutečné jméno zní Prince Michael Jackson II) se stáhli do ústraní. Jednalo se tak o výjimečný moment, kdy byli oba spatřeni na veřejnosti.

Jejich přítomnost na představení a následné akci tak byla pro mnohé velkým překvapením. Oba se navíc chovali velice vřele a s ostatními účastníky se ochotně nechali fotit a s úsměvem s nimi prohodili pár zdvořilostních vět. Jak se za celé ty roky změnili, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám