Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Mádl (37) je známý tím, že si z lidí rád dělá legraci. Tentokrát to ale trochu přepískl a patnáctileté dívky z kapely 5Angels, které se staly terčem jeho fórků, se málem rozplakaly.

Jirka Mádl s kolegou Jakubem Štáfkem přišli na natáčení pořadu pro teenagery Zóna IN 5Angels, který vysílala TV Barrandov. Pořad moderuje dívčí skupina 5Angels a v jeho rámci si zvou a zpovídají hosty. Většinou to bývá miloučké povídání o tom, jak se hosté mají a co dělají.

Jirka Mádl a Jakub Štáfek ale holkám nic nedarovali a do krve je urazili, když je nazvali poleny. Na důkaz toho, že to myslí vážně, jim dřevěná polena přinesli přímo do studia. A aby Jirku ještě překonal, Jakub Štáfek se přiznal, že se mu líbí kluci, a proto je mu z dívčí skupiny nejsympatičtější na kluka ostříhaná Nikola. Děvčata rozhodně z tohoto stylu humoru nadšená nebyla a příště určitě budou chtít mluvit do dramaturgického plánu, aby se už s nikým podobným nesetkala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám