Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Petr Vágner (46) se svou přítelkyní Silvií milují sport. Není tak divu, že na sobě moderátor neustále maká, aby měl co nejlepší fyzičku, a taky proto, aby v televizi vypadal co nejlépe. Fanynky teď potěšil novou fotkou do půl těla. Od letošního května shodil 14 kg.

Chtěl jsem původně kvůli maratonu v Himálaji zhubnout až na nějakých 80 kg, ale i tak jsem teď s 83 kg moc spokojen. Hlavně kila šla dolů cvičením a běháním – někdy jsme s Laskonkou (přítelkyní pozn. redakce) za týden uběhli až 130, 140 km. Ale i tak jsem musel hodně upravit svůj jídelníček, který má na starost přítelkyně. Vzhledem k tomu, že se živí i jako fitness trenérka, byla to pro ni hračka – pro mě trošku problém odpustit si pečivo, zákusky, sem tam víno, pizzu a další věci,“ svěřil se Petr Super.cz.

„Nějaké drastické diety a hubnutí jsem naštěstí nemusel podstupovat, takže jsem moc rád, že se mi takto Silví věnovala." říká Petr Vágner.

Zamilovanému páru se už blíží Den D, kdy se naplno přesvědčí o své síle, fyzičce a odhodlání. Čekají je totiž běžecké závody v Himálaji. „Se Silví odlétáme společně na závody do Indie v den mých narozenin 1. září, takže narozeninová párty a oslava bude asi jenom decentně v letadle," dodal během našeho rozhovoru moderátor CNN Prima News Petr Vágner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám