Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Kauza bratra skladatele a zpěváka Jarka Šimka (50), kterého vynesla na výsluní popularity spolupráce s Ivetou Bartošovou (†48), pokračuje! Jak se Super.cz podařilo zjistit, útok mačetou v kyjovské prodejně potravin, o kterém jsme psali v pátek, nebyl prvním ani posledním řáděním alkoholika Oty Šimka (38). Staršího muže vážně poranil sekerou. V obci, kde žije, navíc ohrožuje místní děti nožem! „Už nás zase napadl. Tentokrát měl nůž. Zase ho ale policie pustila. Až někoho opravdu zavraždí, pak se konečně o případ asi začne někdo zajímat," říká svědkyně jeho řádění Lenka Cichrová.

„První událost se stala začátkem března, kdy naběhl do našeho obchodu se slovy, že nás všechny rozseká. Protože se už rok chová nenormálně, odmítáme mu prodat alkohol. Stačí mu už málo. Dá si hlt vína z krabičáku, a je namol. Po útoku mačetou ho ale pustili. Ve čtvrtek 28. dubna do obchodu naběhl znovu, tentokrát s nožem v ruce. Křičel, že nás za to, že jsme na něj naposledy zavolali policii, zabije,“ svěřila se Super.cz šéfka prodejny Cichrová. Šimek nakonec skončil opět v cele.

Povedený bratříček Jarka ŠImka už kvůli odmítnutí prodeje alkoholu vyhrožoval zavražděním dcery Cichrové. „Proto ji vždy já nebo můj muž vyzvedáváme ze školy. Nevíme, kdy mu vážně rupne v bedně, a někoho skutečně zabije. Vždyť po okolí honí s nožem v ruce i malé děti a od soudu dostal veřejně prospěšné práce za to, že napadl sekerou důchodce. Ještě, že měl tlustou beranici, takže to skončilo jen podlitinami. Bez ní by už asi nežil,“ dodává Cichrová, která se modlí, aby s Otou Šimkem někdo konečně začal něco dělat.

„Je to těžké. Bráchu jsem měl i v Praze, ale málem ho to tu úplně semlelo. Mám obavu, že už mu není pomoci. O tom, co všechno provedl, jsem doteď neměl potuchy,“ řekl k události Super.cz šokovaný Jarek Šimek.

Reklama

Další články

Načítám