Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jitka Válková (32) miluje vše výstřední. Ráda obléká výstřední módní kousky, výrazně se maluje a podpatky na jejích botách nejdou nikdy pod patnáct centimetrů.

Na prezentaci vlasové kosmetiky si proto libovala, když jí zkušení kadeřníci vytvořili na hlavě obrovský výčes a ona tak rázem připomínala sestru kreslené Marge Simpsonové, Patty.

„Mám ráda extravaganci. Změny jsou potřeba, tak se jim nebráním," chválila svůj vlasový styling Česká Miss 2010. Válková by si dovedla představit vyrazit takto učesaná mezi lidi. „Pokud by se jednalo o nějakou party, tak proč ne," chichotá se Jitka.

Nebylo to poprvé, co jí vlasoví profesionálové vytvořili na hlavě podobnou záležitost. „Byla jsem v Mexiku na kongresu vlasové kosmetiky, kde mi vytvářeli na hlavě podobné účesy a moc se mi to líbilo. Překvapivě ani netrpěly vlasy, protože dnes už se používají hodně příčesy," říká Válková.

Jsme zvědaví, kdy se Jitka objeví na nějakém večírku s účesem o velikosti vzducholodě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám