Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kateřina Kristelová (44) s manželem Martinem Tůmou žijí již několik měsíců odděleně. Teprve před dvěma týdny prozradili, že jejich manželství končí. A od té doby se dějí věci.

Na Kateřinu praskla nevěra s Kazmou, kterou navíc pár stvrdil tento víkend na akci v Tatrách, kdy byli viděni, jak ráno odcházejí z jednoho srubu. A její stále ještě manžel jí nezůstal nic dlužen.

Na běžeckém závodě v Brně se měl k bývalé České Vicemiss Elisavet Charalambidu. A bylo znát, že se nevidí zdaleka poprvé. Na sociální síti již poněkolikáté informoval Tůma své kamarády, že je v nějakém podniku právě s Elisavet.

Nádherná brunetka, která je z poloviny Řekyně, je pořádná kost. Po soutěži Miss zmizela trošku ze světa, ale nyní se zřejmě vrací s velkou parádou. A možná i s novým mužem. Že by Tůma už zapomněl na probíhající rozvod a měl novou lásku?

Kristelová o Elisavet už ví. "Nemám s tím problém, vím, že se vídají. S Martinem se normálně bavíme," prozradila Super.cz Kristelová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám