Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ljuba Krbová je se seriálem Ulice neodmyslitelně spjata. Fanoušci ji jako Aničku Liškovou vídají už dlouhých 18 let. Nyní se rozhodla, že potřebuje zvolnit. Herečka nekončí definitivně, požádala ale scenáristy o volnější režim, aby měla více času na divadlo. V ději ji tak čeká životní změna: opouští své bistro, aby se mohla starat o děti v azylovém domě.

Herečky jsme se zeptali, jak to má ona v životě se změnami. „Mám ráda, když mají věci skýtající potěšení nějakou kontinuitu. Vzhledem k tomu, že v Ulici jsem trochu jako v dlouhodobém angažmá, tak se scenáristy jsme se domluvili, že budu na střídačce. Ne tak často v ději. Myslím si, že bude prima vrátit se se silným příběhem, zajímavou zápletkou,“ řekla Super.cz.

Udělala někdy v životě hodně radikální řez? „Je třeba si ujasnit, jestli člověk o radikální řez stojí. A když ano, pak není důvod, proč v něčem setrvávat. Já takhle skončila v angažmá. Pokud člověku, ať pracovní či vztahové věci nekonvenují, neposouvají ho, je lepší to skončit. Pak má šanci něco nového začít.“

Zajímalo nás, jestli změny pečlivě zvažuje, váhá? „Přeci jen jsem herečka a žena emotivní, takže jsou případy, kdy podléhám emocím a srdci. Zase jsou situace, kdy zvažuji pro a proti racionálně,“ vysvětlila Krbová.

Letos v květnu oslavili s manželem, spisovatelem a novinářem Ondřejem Neffem (78) dvacet let od seznámení. Zároveň na začátku července měla půlkulatiny. Jak to všechno pojali?

„My nejsme na velké oslavy, říkáme, že si děláme malé oslavičky každý den,“ směje se. „Užíváme si chvílí, kdy si můžeme povídat, jdeme s pejskem na procházku, nebo podnikneme výlet. Vlastně těmhle každodenním oslavičkám dáváme přednost před opulentními oslavami,“ řekla Super.cz Ljuba Krbová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám