Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle nevinně vypadal zřejmě opravdu jen pár měsíců po narození. Pak už se z něj stal pořádný raubíř a komediant. Že má herectví v krvi, tušili už na základní škole, kde již prokazoval neuvěřitelný komediální talent. O kom je řeč?

O české herecké star Martinu Dejdarovi (59), který Super.cz poskytl své fotografie z dětství. Na jedné "pózuje" coby miminko, na druhé už v ohrádce vyhlíží svoji první roli.

Dejdar vystudoval pražskou DAMU, po které nastoupil do Studia Ypsilon. A pak už začaly přicházet filmové role. Zřejmě nejvíce bodoval ve filmu Šakalí léta. Hrál v Učiteli tance, ve filmu Amerika nebo Slunce, seno, erotika. Jeho hlas patří Bartu Simpsonovi nebo legendární Babě Jaze z Mrazíka. Veleúspěšný byl sitcom Comeback, kde hrál Ozzáka. Byl porotcem soutěže Česko Slovensko má talent a rozhodovat o dalším talentu bude i na podzim. Dejdar má s manželkou Danielou děti Sáru a Matěje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám