Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dřina v posilovně a roční dieta se Kateřině Kristelové (44) vyplatily a novému milenci Kazmovi má co nabídnout. Katka má teď takovou figuru, že se nestyděla pózovat na společné fotografii s modelkou Ivou Kubelkovou. Kateřina už jen čeká na to, až bude oficiálně rozvedená, pak snad světu konečně přizná, že je opět zamilovaná.

S Kazmou spolu řádí jako puberťáci. Navzájem se popichují, polévají vodou anebo se krmí tak, až je ten druhý celý popatlaný. První roztržka už ale nastala. Provokatér Kazma si nechal před zápasem Česka s Polskem ve fotbale, který sledovali na velkoplošné obrazovce v hotelu v Tatralandii, namalovat na tvář polskou vlajku. To vášnivá fanynka Katka nemohla přenést přes srdce a jednoho z přítomných pánů svlékla, aby si mohla obéknout dres české reprezentace, ale hokejový. A to se zase nelíbilo Kazmovi.

Pár spolu strávil víkend na Slovensku, kde původně předstírali, že jsou jen kamarádi. Ke konci už ale byl všem jasné, že vrkají víc než hrdličky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám