Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) rázně popírá informace o rozchodu s Jaromírem Soukupem (55). Trvá na tom, že je u nich všechno v pořádku a netuší, kde se vzaly spekulace o konci vztahu s otcem její dcery Rozárky.

"Jsme spolu. Nevím, kde kdo vzal náš rozchod, ale nic takového se nekoná. Mám těch spekulací trošku plné zuby," řekla Super.cz Agáta.

Vyjádřila se také k tomu, proč ji s dcerami Rozárkou a Miou nevyzvedl Jaromír na letišti po příletu z Marbelly. "Netušila jsem, že je trestný čin, když vás vyzvedne babička a máma, kterou jste 2 měsíce neviděli. Už mi fakt dejte pokoj," napsala na Instragram influencerka, která od návratu ze Španělska zatím společný čas se Soukupem netráví a věnuje se svým dětem.

"Myslím, že jsme spolu teď byli až až a každý si potřebuje trošku odpočinout. Žádný rozchod ani nic podobného se nekoná. Takže pokud si na mě někdo brousil zuby, tak jsem zadaná,“ dodala Agáta Hanychová s úsměvem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám