Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lucie Bílá (58) na sebe umí upoutat pozornost. Dokonce ukradla večer i populárnímu slovenskému komikovi Michalovi Hudákovi, když místo toho, aby na soutěži krásy Miss Spiša jen zazpívala, vystřihla i několik vtipů. "Snad se na mě nezlobil, je to náš dávný rodinný známý a dvakrát jsme byli společně v Chorvatsku," řekla Super.cz.

Při vystoupení ji hyzdila pouze obrovská modřina na ruce. Nešlo ale o žádnou vášnivou noc. "Mám to z derniéry Carmen, Garcia mě moc silně chytnul a nejde to zamaskovat ani make-upem," vysvětlila, že jí nepěknou krevní sraženinu způsobil bývalý manžel Václav Noid Bárta.

Lucie na Slovensku trávila celý víkend. Kromě vystoupení na Miss Spiša přijela do aquaparku Tatralandia, kde na místním chodníku slávy dostala svoji vlastní hvězdu. K jejímu pokřtění ji pozvali majitelé minerální vody, jejíž je tváří, a šéf nejlepších tatranských resortů, miliardář Igor Rattaj.

"Někde už jednu hvězdu mám, ale ani si nevzpomínám na místo, ale tahle je určitě premiérová na Slovensku," říkala a potěšila i oči přítomných mužů, když se ke hvězdě sklonila a předvedla z dekoltu víc, než by si sama přála.

Z Tatralandie zpěvačka ještě odjížděla na městské slavnosti do Oder. "Pak už mám spoustu práce v Česku. Čekají mne kostýmové zkoušky na Talent, brzy přijdou castingová kola, dokončuji novou desku, na kterou mi ještě chybí dvě písničky. A pak přijde zkoušení Aidy, na kterou se strašně těším. A dovolená? Říkám, že letošní dovolenou si užiju až příští rok," uzavřela s úsměvem zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám