Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je neuvěřitelné, že má Iva Kubelková (46) po dvou porodech figuru jako osmnáctka. Hledat na jejím těle špíček anebo jizvičku je naprosto zbytečná práce. "Díky za poklonu, ale když mi bylo osmnáct, přece jen jsem měla menší bříško," tvrdila Super.cz skromně Iva.

Kubelková spolu s manželem Jiřím Doležalem vyrazila na víkend do Tater. "Je to poprvé od narození dcer, co jsme oba společně odjeli. A užíváme si to. Po strašně dlouhé době si můžu dát i drink, protože nemusím řídit, je tady o nás úžasně postaráno," pochvalovala si Iva.

Pár bydlel ve westernovém srubu u aquaparku Tatralandia, zúčastnili se volby Miss Spiša, kde se na uzavřené afterpárty pařilo až do pěti do rána a spišská pálenka tekla proudem. Přesto druhý den Iva bez problémů vstala, aby střílela lukem v mezinárodní soutěži Water Bubble, které se účastnily týmy celebrit z Česka, Slovenska a Polska. Češi zvítězili a Iva jásala s českou vlajkou v ruce.

Manželé sice nevyužili tobogány a další aktrakce, jichž je v Liptovském Mikuláši bezpočet, ale zato se na hodně dlouhou dobu zdrželi ve wellnes zóně, kam je zlákaly masáže a několik druhů saun, vířivka a solná jeskyně.

Iva s manželem v srpnu oslaví deset let do doby, kdy se dali dohromady. "Ivu jsem ale poznal, už když jí bylo sedmnáct. Znal jsem se s jejím tátou a přijela si k nám zajezdit na koni," vyprávěl Jiří Doležal.

"Tehdy jsem si ani netroufal pomyslet, že bychom někdy mohli být spolu. Iva je nejlepší člověk, kterého jsem kdy poznal," rozněžnil se Jiří, který jinak sršel humorem a všechny, kteří jej neznali z dřívějška, šokoval tím, že je to pořádně společenský chlapík. "S nudným patronem bych určitě nebyla," dodala se smíchem Iva, která nedávno dokončila vysokou školu a je z ní magistra.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám