Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyzkoušel si modeling, přivydělával si prací za barem i úklidem bytových domů, živil se jako svářeč a truhlář. Každopádně Cyril Dobrý (1996) dostal do vínku kvalitní hereckou výbavu. Jeho tatínkem je charismatický herec Karel Dobrý a dědečkem byl populární Jiří Hrzán (†41).

Ten se těžce zranil při pádu z 5. patra, když šplhal za svojí láskou. Jeho mladší dcera Tereza Hrzánová, kostýmní výtvarnice, je maminkou Cyrila. Toho jsme viděli jako frajírka a prominentního synáčka v oceňované černé komedii Okupace nebo dealera pervitinu v minisérii České televize Zrádci. Po boku otce si zahrál ve filmu Služka.

Teď nastoupí v Jedné rodině do domova důchodců coby sebevědomý, zpočátku lehce arogantní doktor. A začne plést hlavu věkově o něco starší Kláře, kterou hraje Zuzana Vejvodová. Její seriálovou mámou je Eva Holubová (64).

„Hraje tam Cyrilek, dyť já ho přebalovala! To je šílený! A teď on chodí s mojí dcerou. Mně se to prostě motá v tý hlavě. To už není nic jednoduchýho. Už nevím, co je život a co hrajete. Já kolikrát hraju, oni říkají už stop a já pořád hraju,“ tvrdí herečka s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám