Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok dal herečce Denise Nesvačilové (32) pořádně zabrat. Celkový stres, spousta práce a nedostatek spánku jí spustil zdravotní potíže. Zhoršil se její ekzém, se kterým už pár let bojovala a výrazně zhubla. Během léta se tak sexy rusovláska snažila relaxovat, jak jen se dalo.

Bohužel první dovolená jí příliš nevyšla. „Dovolená byla strašná. Byla jsem v Jordánsku čtrnáct dní a moc to nikomu nedoporučuji. Tam jsou dva takové hotely, které se v Česku nabízejí, a ten lepší, ve kterém jsem byla já, je dost strašný,“ řekla po příjezdu Denisa, jež se nakonec rozhodla znovu vyrazit do zahraničí.

Pro spontánní nápad odjet na několik dní ke slané vodě nadchla svou maminku a vyrazily oslavit její narozeniny. „Jen na skok, doslova. Takovou hurá akci jste, troufám si tvrdit, nezažili. A já jsem pořád znovu překvapená, jak nádherná je. A jaká je s ní sranda,“ svěřila se Denisa, která se pochlubila střípky od moře.

S maminkou se zvěčnila v plavkách a předvedla také své křivky v bikinách se zvířecím vzorem. „Slaný štěstí a život prodloužen,“ nechala se slyšet Nesvačilová, jež se u moře učila nové texty a po náročném roce, který jí dal zdravotně zabrat, nabrala potřebnou energii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám