Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lela Ceterová (34) a Karlos Vémola (38) si užívají ve Spojených arabských emirátech, kam odletěli i s dětmi MMA bijce na dovolenou.

Známá blondýnka už sdílí se svými fanoušky střípky z výletu, který je i pořádným adrenalinovým zážitkem. Nejenže se manželé prohání luxusními vozidly jako například Lamborghini, ale také navštívili známý zábavní park.

„Dětem Sky a CJ se podařilo přesvědčit i tátu na nejrychlejší jízdu na světě. Dobrá práce,“ napsala Lela k jednomu z příspěvků, kde si Karlos užívá společný čas s dětmi z bývalého vztahu.

Lela si zase dopřává relax u hotelového bazénu, odkud sdílela i několik svůdných fotografií v modrých bikinách. „Vitamín D ze Slunce,“ uvedla ke snímkům, na kterých vyniká i její štíhlé tělo a bujné poprsí.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevily spousty lichotek. „Nádherná maminka,“ uvedl fanoušek. „Užívej si, lásko, zasloužený relax,“ vzkázala mamince dvou dětí kamarádka.

Také během večerů je o zábavu postaráno. „Konečně jsme vyběhli na úžasný drink. Užíváme si každý jeden den. Miluji to tu,“ napsala k momentce, kterou pořídila v luxusním baru, kde bylo zajisté i o romantiku postaráno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám