Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do téhle mladé ženy byste možná na první pohled neřekli, že je poměrně úspěšnou influencerkou, která nechybí ani na známé platformě s placeným obsahem. Čtyřiadvacetiletá Babi Palomas ovšem objevila další přesah své práce. Mužům totiž poskytuje službu ‚náhradní manželky‘. Dělá ovšem úkoly, a to bez remcání, které dost často skutečné manželky odmítají. Koho by ovšem napadl sex, je na omylu...

Za službu si také nechává slušně zaplatit. Nabízí ji za ‚krásnou cenu‘ 30 tisíc dolarů, tedy více než 660 tisíc korun. Jak dlouho ovšem za tuto sumu služby vykonává, neupřesnila. A oč jde?

„Dělám úkoly, kterým se často manželky raději vyhýbají, jako je třeba sledování fotbalového zápasu v televizi, aniž bych si stěžovala,“ naznačila tajemství svého byznysu podnikavá žena. „Muži se mi často otevírají a vyprávějí mi o svém životě. Díky tomu jsem si uvědomila, že spousta mužů, kteří jsou ženatí a mají rodiny, se cítí osamělí. Ve skutečnosti jim chybí někdo, s kým by mohli sdílet tyto ‚mužské aktivity‘, nebo jim dokonce chybí pocit spokojenosti,“ říká Babi s tím, že muži na ní mají rádi její nezávislost.

Modelka pocházející z malého města u Sao Paula tvrdí, že svou improvizovanou roli hraje sice ráda, ale doufá, že jednou bude mít skutečného partnera a vlastní rodinu.

„Vlastně sním o tom, že se jednoho dne vdám. Chci mít svou rodinu, ale zatím, když žádnou nemám, trénuji se svými fanoušky. Nechodím k nim domů, moje práce je pouze online. Dělám dvanácti nebo čtyřiadvacetihodinové balíčky. Za náhradní manželku si účtuji 30 tisíc dolarů a dělám úkoly, kterým se běžná manželka vyhýbá, jako je sledování fotbalu. S jedním klientem jsem si třeba povídala, udělala večeři a dívali jsme se spolu na filmy,“ říká žena s tím, že své úkoly zvládá plnit tak, jako žádná jiná.

Reklama

Další články

Načítám