Hlavní obsah
Článek

Producent a moderátor Jiří Pomeje (†54) nečekaně zrušil na prvního září avizovanou svatbu se svou sexy přítelkyní Andreou Šťastnou. Pár se ovšem nerozchází, jak by se mohlo zdát. Příčiny jsou prosté. Andrea musí kvůli přednádorovému nálezu na děložním čípku na vážnou gynekologickou operaci a kvůli tomu také musela zrušit festival v čele s Lucií Bílou, Darou Rolins a Michalem Davidem. „Teď na svatbu nemáme prachy,“ vysvětlil Pomeje.

O své veselce hurónský moderátor VIP zpráv a Frekvence 1 měsíce nadšeně hovořil. Mluvil o všech detailech, takže jsme věděli, kde svatba bude, v jaké posteli s novomanželkou stráví noc, už chybělo skoro jen znát barvu spodního prádla snoubenců. Teď už je ale vše jinak.

„Rozhodli jsme se, že tentokrát veselku uděláme za své, absolutně bez sponzorů a tajemných mecenášů. A právě Summer Pops festival nám na ni měl vydělat. Když jsme ho zrušili, rozhodli jsme se odložit i svatbu,“ vysvětlil Pomeje. Jeho přítelkyně k tomu dodává: „Nerozcházíme se. K svatbě určitě dojde, ale asi až příští rok na jaře. Jirku si určitě vzít chci. A příští rok už budu na obřadu těhotná!“

Reklama

Další články

Načítám