Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme sledovali na projekci pro novináře druhý díl druhé série seriálu Osada, překvapila nás nepřítomnost herečky Petry Nesvačilové (38), oblíbené Heleny Roubalové, jejíhož manžela ztvárňuje Radek Holub. "Ale nebudu jen ve dvou dílech," ujistila nás Petra, že kvůli tomu, že byla při natáčení těhotná s dcerou Jasmínou Rikkou, ze scénáře nevypadla.

"To, že jsem byla v té době těhotná, nebylo vlastně tolik vidět díky tomu, že Radek Holub ztloustl, tak mě i částečně zakryl. Byli jsme vlastně dva perfektní krásní tlusťoši. Dělala jsem si legraci, že jsme takoví Šrekovi. A musím říct, že jsem díky tomu zjistila, že Radek Holub je jedním z nejlepších filmových partnerů, protože se kvůli vám i takhle fyziognomicky změní. To je dost dobré," smála se.

Samozřejmě to kvůli tomu nebylo. "On přibral nechtěně. Ale já mu řekla, že je to skvělé, že já taky. Byla jsem ráda, protože díky tomu vypadáme jako solidní, souměrný, zdravý a dobrý pár," doplnila Petra.

"Dotočili jsme v září, já jsem porodila v polovině října, takže ty poslední scény už jsou takové, že chodím přes křoví, mám košík prádla v rukou a podobně," upřesnila ještě Petra, která se pomalu vrací k práci. V dubnu už točila film Aristokratka ve varu a vrací se také do divadla a pořadu Inkognito. Zvládá to díky podpoře partnera Tomáše.

Protože o něm mluví jako o svém muži, chtěli jsme vědět, zda už došlo na svatbu. "Je to stále muž, ne manžel. Svatba ještě neproběhla, nestihla se. Ale svatby mám ráda. Chtěla jsem svatbu odjakživa. Mně na svatbách strašně chutnají svatební koláče, líbí se mi, jak se tam všichni sejdeme a sluší nám to, je to doják, brečí se tam," svěřila. Zatím ale nemá ani zásnubní prsten.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám