Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takhle si návrat do Čech Agáta Hanychová (39) rozhodně nepředstavovala. Téměř dva měsíce trávila s partnerem Jaromírem Soukupem (55) a dětmi ve španělské Marbelle. Po návratu domů na Suchdol se na ní začala valit jedna katastrofa za druhou.

Onemocněla jí dcera, a tak Agáta v noci téměř nespala. Přes den pak musela řešit vedle péče o děti a práce problémy v domě. "Jsem úplně v prde.., Za poslední čtyři dny jsem spala sedm hodin dohromady," prozradila Agáta.

Doma se jí rozbila příjezdová brána, zatopil se motor u bazénu a do třetice ještě měla píchlou pneumatiku u auta. "Musím říct, že poslední dny mám všeho plné kecky. Jedu na autopilota. Snažím se být silná, všechno zvládat, ale přiznávám, že jsem už strašně unavená," řekla Super.cz máma tří dětí.

Dnes se vrátil z Bali po měsíci také její syn Kryšpín, takže má doma všechny tři děti. "Já jsem šťastná, když je mám všechny doma. V září Kryšpovi začíná škola, Mie školka a budeme všichni zase v klasickém režimu," dodala Hanychová, která se nedávno vyjádřila také k údajné krizi mezi ní a partnerem Jaromírem Soukupem. Mezi partnery je prý všechno v pořádku, jen si od sebe musejí někdy odpočinout.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám