Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se týče ženské krásy, je Karel Gott (†80) gurmán. To dokazuje nejen jeho půvabná manželka Ivana, ale také jeho předchozí ženy. Například tehdejší přítelkyně Jitka Svobodová, jejíž fotkou, na které je jen v bikinách, se Karel nedávno také pochlubil. Na snímku, kterým nás potěšil tentokrát, je hned s několika žhavými kočkami.

Fotka pochází z roku 2000, kdy se Karel zúčastnil soustředění finalistek soutěže krásy. A mezi modelkami, jež byly oděny jen do miniaturních plavek, se mu dost líbilo.

„Jistě pochopíte, že v roce 2000 jsem byl v Egyptě ve svém živlu. Který chlap by si nechtěl natáčet finalistky Miss České republiky,“ připsal Karel k památeční momentce z jedné z rozžhavených egyptských pláží, na níž s kamerou v ruce pěkně zblízka zkoumá přednosti krásek v plavkách. Mistr nám dá jistě za pravdu, když dodáme, že zážitky z cest jsou prostě k nezaplacení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám