Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Temperamentní kráska Felicita Prokešová je od loňského léta šťastně zadaná. Mladá zpěvačka našla lásku u bratra své muzikálové kolegyně Míši Gemrotové a potencionální nápadníci tak mají bohužel smůlu.

Talentovaná zpěvačka a tanečnice ztvární hlavní roli v připravovaném muzikálu Troja. A stejně tak jako během kabaretních vystoupení, kterým se Felicita věnuje, i na jevišti Divadla Broadway se bude na co koukat. Sexy brunetku jsme potkali na kostýmové zkoušce a jako Helena Trojská se na jevišti objeví hned v několika modelech, ve kterých vypadá naprosto božsky.

„Musím říct, že jsem z práce Romana Šolce nadšená. Kostýmy, které obléknu jako Helena jsou nádherné, některé jsou trochu odvážnější, ale cítím se v nich skvěle, skoro jako bohyně,“ sdělila pro Super.cz půvabná zpěvačka, která oblékla hned troje šaty s velmi hlubokým výstřihem.

„Těším se i na taneční pasáže, které si jako Helena v Troji střihnu. To mě moc těší. Zkrátka jsem vděčná za příležitost,“ řekla nám Felicita, kterou poslední týdny trápily hlasivky a nemohla ani na zkouškách mluvit. „Poctivě jsem dodržovala hlasový klid a za chvíli už budu v plné síle,“ dodala závěrem.

Reklama

Další články

Načítám