Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerka Týnuš Třešničková (28) už dávno nemá s odhalováním svého těla sebemenší problémy. Na nedávné romantické dovolené na Maledivách předvedla své křivky snad ze všech možných úhlů. Na odiv tak dala také své pozadí, pro které je přirovnávána ke Kim Kardashian.

Přestože se její fanoušci už párkrát dohadovali, zda si své pozadí nenechala upravit plastickým chirurgem, brunetka vysvětlila, že to jsou čistě jen geny. „Vděčím nejvíc asi genetice,“ svěřila se Týnuš Třešničková, která rozhodně nepatří mezi ženy, které by bojovaly s celulitidou.

Na sexy snímku svého pozadí, které s otiskem své ruky vytvořil její přítel, předvedla, že se jí zatím pomerančová kůže vyhýbá obloukem. Blogerka, která si před několika lety prošla traumatem po nešťastném popálení, za poslední rok prošla velkou proměnou. Své tělo i s jizvami odhaluje čím dál víc. „Cítím se skvěle, cítím se každý rok líp a líp, protože vidím, že se to krásně všechno hojí. Chodím na různé procedury, takže se to všechno postupně zlepšuje,“ svěřila se Super.cz Třešničková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám