Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Barbie Gabriela Jiráčková (24) před sedmi měsíci podstoupila další operaci svých vnad a přidala ještě liposukci. Nechala si vyměnit implantáty. "Byla jsem na další operaci prsou, na modelaci, abych dosáhla krásného kulatého tvaru," řekla Super.cz Jiráčková. Nyní se poprvé pochlubila výsledkem a předvedla své nově zkrášlené tělo v sexy bikinách na pláži v Egyptě.

"Sedm měsíců od mé operace uběhlo jak voda a konečně je výsledek vidět v plné své kráse," pochlubila se nadšená Gabriela.

"Liposukce mi dopomohla od posledního cca 1,5 kg, které ne a ne shodit ani dietou, ani intenzivními tréninky. Největší radost mám z vyrýsovaného bříška a konečně viditelných břišních svalů, které se tak dlouho a odolně schovávaly. Aneb když se spojí dlouhodobá konzistentní dřina s rychlým, efektivním a trvalým řešením a zlatýma rukama,“ pochvaluje si liposukci Jiráčková.

Promluvila také o bolestech po operaci a podrobně popsala, co jí přesně lékař dělal. "Mně pan doktor odsával partií více (bříško, vnitřní stehna, bederní oblast a záda), a tedy pro mě osobně byly trochu náročnější první 3–4 dny, co se pohybu týče. Po týdnu jsem však již byla v pořádku a nebýt pooperačních pokynů u prsou, mohla bych se vrátit k běžným činnostem," dodala Gabriela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám