Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tuhle ženu jsme ve společnosti nikdy neviděli, ale na finále soutěží Muž roku i Anděl mezi zdravotníky v Náchodě se pohybovala jako ryba ve vodě. Zrzka, která si hřívu ozdobila korunkou, jako by byla před chvílí sama oceněna na nějaké soutěži krásy, byla členkou poroty obou soutěží.

Abychom zjistili, co je vůbec zač, oslovili jsme ji ve frontě na focení s úspěšnými finalisty Muže roku. "Jmenuji se Lenka Josefiová, zvítězila jsem v soutěži Miss European Tourism a zúčastnila jsem se řady dalších soutěží krásy, kde jsem uspěla," prozradila Super.cz náchodská rodačka, která žije v Dubaji.

Královnou krásy se sice stala už v roce 2015, ze svého titulu ale dokáže stále těžit. Na sociálních sítích postuje snímky z cest v byznys třídě, návštěvy řady světových destinací a snímky z titulních stránek různých časopisů. Živí se právě jako cestovatelská bloggerka, před čtyřmi lety byla oceněna jako nejlepší ve své kategorii v anketě Forbes, a i ve svých sedmatřiceti letech pracuje také jako modelka.

Reklama

Další články

Načítám