Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Petra Faltýnová (46) rozvířila vody českého bulváru ve chvíli, kdy vyšla najevo skutečnost, že jejího manžela Simona Štekla nahradil moderátor Leoš Mareš (47).

Po období skrývání se nový pár začal zcela běžně objevovat ve společnosti. Oba svůj vztah ale v médiích příliš nekomentují. Leoš se o své nové „kamarádce“ zatím neřekl ani hlásku a Petře se také daří vyhýbat otázkám na téma nového vztahu. Super.cz se ale včera dostal do zákulisí módní přehlídky spodního prádla, na které byla Petra hlavní hvězdou. Při té příležitosti jsme modelku vyzpovídali. Faltýnová nám prozradila, jak se jí daří udržovat si svou fantastickou postavu a práskla na sebe, že běžně nenosí podprsenku.

Když jsme se jí zeptali, jestli je po příchodu Leoše do svého života šťastná, tak jsme se přece jen dočkali odpovědi: „Štěstí je relativní, ale v tom, co mám teď, jsem šťastná." Víc už kráska nechtěla toto téma komentovat. Uvidíme, kdy se jí rozváže jazyk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám