Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S novomanželem Josefem Petrů žije na Náchodsku, takže to neměla daleko. Mladší sestra Jiřího Korna, bývalá dětská filmová hvězda Yvetta Kornová, vyrazila se svým "zachráncem", režisérem Tomášem Magnuskem, který ji vytáhl z alkoholového dna a opět ji obsazuje do filmů, na finále soutěže Anděl mezi zdravotníky do náchodského divadla.

Poslední roky se díky Magnuskovi Kornová odrazila ode dna, kam ji dostaly drogy a alkohol. Přišla nejen o vlasy, ale hlavně o své tři děti, které jí byly odebrány. Magnusek jí dal práci jednak jako průvodkyni v muzeu v Ratibořicích, obsazovat ji začal také do svých filmů a seriálů Stáří není pro sraby, Sedmá brána a Společně sami. Po letech, kdy se proslavila ve filmech Přijela k nám pouť nebo My z konce světa, se tak vrátila do světa kinematografie.

S režisérem se také posadila do poroty zdravotnické soutěže. Na akci se vyfikla do fialových šatů, které doplnila stejným kloboučkem, který měla i svatbě, kde byl Magnusek jedním z oddávajících. Nezapomněla ani na sladěnou pedikúru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám