Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stále okouzlující herečka Libuše Šafránková (†68) si velmi střeží své soukromí. Nám se do něj přesto podařilo nakouknout, a to díky videu, na němž je zachycena malá oslava hereččiných nedávných narozenin. Tu pro ni podle prostředí přichystal štáb nově připravovaného nováckého seriálu ze školního prostředí, v němž si Šafránková zahraje jednu z hlavních rolí. Podívejte se, co dostala a hlavně jakou měla radost.

Protože herečka 7. června oslavila své devětapadesáté narozeniny, kolegové pro ni připravili překvapení v podobě malé oslavičky. „To se mi snad zdá. To se vám vážně povedlo. Děti, já vám tak děkuju,“ neubránila se Šafránková dojetí.

Největším překvapením a také největší radostí pro ni byl čokoládový dort, který s rukama plnýma květin přebírala. To se neudržela, pořádně se rozvášnila a začala tleskat a skandovat. „To je ono! Už je to tady," neskrývala Libuška své nadšení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám