Hlavní obsah
Článek

Hokejový komentátor Robert Záruba (56) se pustil do své exmanželky Světlany. Přestože dlouhá léta mlčel a o svém rozvodu se slavnou moderátorkou nechtěl mluvit, po sedmi letech odloučení odhalil rodinné tajemství. Časopisu Týden prozradil, že se Světlana Zárubová (51) v manželství chovala jako toulavý pes.

„Moje bývalá manželka od nás několikrát odešla a několikrát se zase vrátila. A to i po rozvodu. Zatímco my jsme s Viktorem pořád ve stejném bytě, jeho maminka mu vždycky připravila někde jinde ještě další domov, ale po nějakém čase se jí to rozleželo v hlavě a chtěla se zase vrátit. Pak zase odcházela,“ svěřil se jeden z nejoblíbenějších českých komentátorů, který ještě dlouhá léta po rozvodu doufal, že se s matkou svého syna Viktora opět dají dohromady. Kupodivu to byl právě on, kdo naposledy řekl: dost!

„Poslední pokus o její návrat už jsem zastavil. Přestal jsem tomu věřit a nechtěl jsem, abychom zažili další zklamání,“ vysvětlil Záruba. Ten sice musel přeorganizovat celý svůj život, prý by ale pro syna obětoval i víc.

„Měl jsem jednoduchý výběr: buď se synem chci být, nebo nechci. Už takhle jsem přišel o půlku jeho dětství a nechci se nechat připravit o další. Když jsme žili ve třech, měli jsme slečnu na hlídání a paní na uklízení. Když žena odešla, zjistil jsem, že se bez obou pomocnic v klidu obejdu. Chodím do práce, ale organizuju si to tak, abych Viktora nešidil,“ řekl týdeníku Týden Záruba, kterému prý tři měsíce v roce s hlídáním pomáhá maminka. V době, kdy vrcholí hokejová sezóna. Prý ale jen maximálně dvakrát týdně. JInak vše zvládá sám.

"Musel jsem se naučit spoustu věcí. Ale když je doma pračka a myčka, spousta nepříjemných věcí odpadne," ukončil komentátor.

Reklama

Další články

Načítám