Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fórky, že nechají dítě v babyboxu nebo ho prodají, vzali mnozí tak vážně, až to bývalého Muže roku Josefa Kůrku a jeho partnerku, influencerku Angie Mangombe překvapilo. O tom, že k chlapečkovi vztah mají a jsou fajn, i když trochu ulítlí rodiče, svědčí i společné tetování. Na krky si oba nechali vytetovat datum Raphaelova narození.

"Je to neuvěřitelné, ale opravdu jsme dostávali finanční nabídky, chtěli nám dát za syna i dvacet milionů. Mohli jsme být bohatí," řekl Super.cz s nadsázkou Pepa. "Já to právě hodila na Instagram, proč bychom ho dávali do babyboxu, když ho můžeme prodat," doplnila ho Angie. Oba dorazili bez syna na finále Muže roku, malého Raphaela hlídala babička.

"Moc si vážím toho, že mám rodinu, i když to tak na sociálních sítích nevypadá. Prezentujeme se tam trošku jinak a je to i taková odpověď proti těm hejtům. Lidi nás k tomu dohnali a nechápu, jak někdo může věřit, že bychom dali syna do babyboxu. To je story, jako bychom ho dali hlídat naší kočce s konzervou tuňáka na víkend," dodal Pepa.

Pepovy vtípky konvenují i jeho partnerce. "Jsem taky divná, proto si myslím, že se k sobě hodíme a vydržíme spolu 24 hodin denně sedm dní v týdnu," míní Angie. "Hledali jsme se, až jsme se našli," usmíval se Pepa, který přítelkyni před časem požádal o ruku. Na příští rok v červenci plánují svatbu.

Do té body Angie plánuje zhubnout deset až dvanáct kilo, která jí ještě zůstala po těhotenství. "A prsa půjdou také dolů. Chci vyndat implantáty a chci je zmenšit, protože je to zátěž na záda," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám