Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Bill Murray (72) a zpěvačka Kelis (44) se rozešli. Podle deníku The Sun přitom nebyl herec tím, který vztah ukončil, rozhodnutí šlo za interpretkou slavného hitu Milkshake. Navzdory tomu měl být rozchod přátelský.

„Kelis a Bill se měli a stále mají moc rádi, ale nešlo to. Oba mají velmi nabitý program a po turbulentním vztahu si šli každý svou cestou,“ cituje deník svůj zdroj s tím, že oba doufají, že nadále zůstanou přáteli, i když se chtějí posunout v životě dál.

Romance údajně začala po smrti zpěvaččina druhého manžela Mikea Mory, který zemřel loni v březnu na rakovinu. „Ať už je dohromady svedlo cokoli, oba jsou single a baví se spolu navzdory poměrně velkému věkovému rozdílu,“ okomentoval to jiný zdroj z okolí páru.

Věkový rozdíl byl tématem i pro uživatele sociálních sítí. „A cenu pro nejdivnější pár roku získávají...“ nebo „možná už měl dost těch jejích mléčných koktejlů“, rýpali lidé. Murray ani Kelis se ke vztahu nikdy nevyjádřili.

Reklama

Další články

Načítám