Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Brazilská infuencerka Daniella Motta (21) se veze na současné módní vlně vydělávání fotkami vlastního těla na internetu. Jí se ovšem povedl přímo majstrštyk. Za vyfocení jejího zadku během fotbalového zápasu jí fanoušek nabídl v přepočtu 670 tisíc korun.

Daniella Motta se dříve živila jako prodavačka, pak ale přišla na to, že účet na platformě s placeným obsahem ji uživí daleko lépe. Nejprve tento vedlejšák měla navíc ke své práci, po úniku fotografií, o který se postaral jeden z jejích kolegů, se s ní ale firma, ve které pracovala, rozloučila. Jak se ale ukázalo, Daniella už rozhodně žádné další příjmy nepotřebuje. Úspěšná je také na Instagramu, kde má v současné době 165 tisíc fanoušků. Předvádí jim tam hlavně svůj zadek, což vedlo jednoho z nich k zajímavé myšlence.

„Lidi, chtěla jsem se s vámi podělit o něco opravdu neobvyklého. Nedávno mi jeden milý fanoušek učinil návrh, který jsem nemohla ignorovat. Nabídl mi 30 tisíc dolarů za fotky mého zadku uprostřed fotbalového stadionu. Díky zvědavosti a odvaze jsem tuto nabídku přijala,“ napsala Daniella na sociální síť k příspěvku, kde ukázala výsledek focení. „Nikdy by mě nenapadlo, že se fotbalový stadion může stát scénou pro smyslné fotografie," dodala influencerka, kterou focení nakonec velmi bavilo a prý se při něm cítila svobodně.

Reklama

Další články

Načítám