Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Michaela Kociánová (35) randila se spoustou známých mužů od exmanžela Madonny režiséra Guye Ritchieho přes slovenského fotbalistu Filipa Šeba nebo fotografa Dylana Dirka až po Leoše Mareše (48). Slavní pánové se kolem ní pohybují dál, jak dokazují její snímky z prázdnin.

Ty slovenská topmodelka letos trávila ve francouzském Saint-Tropez, na řeckém ostrově Paros nebo ve Španělsku. "Toto léto jsem si opravdu užila, byla jsem obklopená příjemnými lidmi. Nejkouzelnějším místem pro mě byl řecký ostrov Paros, kde jsem si odpočinula a načerpala energii," svěřila Míša, která na cestách potkala například zpěváka Jamese Blunta nebo Davida Bryana, klávesistu z kapely Bon Jovi, s manželkou.

Léto už se ale chýlí ke konci a Kociánová se pomalu vrací ke svým pracovním povinnostem. "Momentálně hodně času věnuji mému občanskému sdružení Vetulus, kde spouštíme projekt Liga pro seniory, což bude informační platforma pro seniory a jejich rodiny. Velmi se také těším na porotcování finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, která proběhne ve středu v Praze," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám