Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) a Petra Faltýnová (46) sice o svém vzájemném láskyplném souznění nemluví, jejich vztah ale všichni berou jako holý fakt. Milenci spolu tráví veškerý volný čas a vzájemně se podporují i při práci. Včera se například objevili na dvou akcích najednou.

Leoš dělal krásné „kamarádce“ Petře garde během otevírání prodejny s luxusním spodním prádlem v Domě módy na Václavském náměstí. Moderátor hrdě sledoval svou přítelkyni, jak září na mole v krajkovém prádle a podvazcích a zamilovanost z jeho pohledu doslova tryskala. Pokaždé, když se kráska objevila na mole v nějakém sexy prádélku, tak moderátor nadšeně tleskal.

Na závěr akce Leoš s Petrou zapózoval fotografům a nikoho ze zúčastněných nevyvedlo z míry, že se modelka ještě nestihla převléknout „z pracovního převleku“ - kalhotek, podprsenky a podvazků.

Hned, jak Petra oblékla civilní oblečení, přemístil se pár společně na přehlídku návrhářky Natali Ruden v zahradách Pražského hradu. Tuto akci, která byla vlastně společným rodinným byznysem páru, Mareš moderoval a Faltýnová předváděla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám