Hlavní obsah
Článek

Lily-Rose Depp, Miley Cyrus nebo třeba Rumer Willis to měly předem dané, narodily se slavným rodičům a šly v jejich šlépějích. Kdo dokázal překonat slávu svých rodičů a kdo na ně prostě nestačil a nikdy se jim nevyrovná?

1. Rebelka Miley Cyrus (30) je dcerou country zpěváka Billyho Raye Cyruse (62). Právě po něm zdědila hudební talent. Její otec je autorem country hitovky všech dob Achy Breaky Heart. Stejně jako její otec i ona patří na žebříček top popových zpěvaček a známá je i jako herečka. Tady jablko nepadlo daleko od stromu.

2. Svéhlavá Lily-Rose Depp (24) je dcerou nepřekonatelného Johnnyho Deppa (60) a francouzské zpěvačky a herečky Vanessy Paradis (50). Lily-Rose je ještě na začátku své kariéry, ale už teď je jasné, že o ní uslyšíme, výrazná je ve všech směrech, nejen jako herečka, ale také jako módní ikona, která svým vzhledem nezapře ani jednoho ze svých slavných rodičů a vypadá to, že zlobit bude asi po tatínkovi.

3. Liv Tyler (46), americká herečka a modelka, je dcerou hudebníka a skladatele Stevena Tylera (75), frontmana skupiny Aerosmith. Liv se objevila ve filmech jako např. Pán Prstenů nebo Armageddon, tady je ale asi pořád tatínkova sláva nepřekonatelná.

4. Půvabná Zoe Saldana (45), herečka známá převážně svými rolemi ve filmech Avatar a

Strážci Galaxie, je dcerou dominikánského otce a portorické matky. Její matka je také zpěvačka a její vokální talent ovlivnil Zoe v její kariéře. Do celosvětového povědomí se ale dostala až její dcera Zoe.

5. Rumer Willis (35) je americká herečka a zpěvačka a je dcerou slavných herců Bruce Willise (68) a Demi Moore (60). Její rodiče jsou ikonami filmového průmyslu a Rumer bude mít ještě plné ruce práce, aby se slávě svých rodičů mohla vyrovnat.

6. Hvězdná Beyoncé, zpěvačka patřící léta na přední žebříčky hitparád a hudebních cen, je dcerou módní návrhářky, Tiny Knowles. I když Tina Knowles má uznání ve svém oboru, její dcera Beyoncé ji rozhodně trumfla.

7. Robert Downey Jr je americký herec, který se proslavil hlavně díky rolím v Marvelovských filmech jako Iron Man. Jeho otec, Robert Downey Sr., byl také herec a režisér. Ale i když sklidil uznání, jeho syn se proslavil mnohem více.

8. Idol žen Enrique Iglesias se stal jedním z nejúspěšnějších latino zpěváků na světě i přesto, že vyrůstal ve stínu svého slavného otce Julia Iglesia. Začínal pod pseudonymem, aby se dokázal prosadit sám, teprve až když se mu to podařilo a stal se slavným se přihlásil ke svému příjmení Iglesias. Dokázal si vybudovat vlastní kariéru a dokonce v tomto směru předčil svého slavného otce.

9. Dakota Johnson, herečka, která se proslavila rolí Anastasie Steeleové ve filmové sérii Padesát odstínů šedi; to rozhodně nemá jednoduché, vždy bude srovnávána se svou super slavnou matkou, Melanií Griffith (66), která získala Zlatý glóbus a byla nominována na Oscara. Její otec, Don Johnson (73), také získal Zlatý glóbus za svůj výkon v seriálu Miami Vice. Dakota se ale své role zhostila s grácií a daří se jí budovat svou vlastní kariéru, v současné době se řadí mezi úspěšné mladé herečky.

Reklama

Další články

Načítám