Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpráva o odchodu hudebníka a zakladatele skupiny Elán Vašo Patejdla (†68) minulý týden zasáhla nejen jeho rodinu, ale i kolegy z branže a fanoušky. Ti všichni budou moci populárnímu zpěvákovi a skladateli dát sbohem. Rodina slovenského hitmakera nyní zveřejnila smuteční oznámení a detaily posledního rozloučení.

"Dotlouklo šlechetné srdce, které nás tolik milovalo". Tato slova stojí v úvodu parte, které umístila rodina Vašo Patejdla na jeho oficiální instagramový účet. „Vážení přátelé a fanoušci,

touto cestou bychom s Vámi chtěli sdílet Vašovo oficiální parte a doplňující informace k poslednímu rozloučení,“ stojí v prohlášení.

Poslední rozloučení proběhne ve středu 30. srpna v bazilice Nanebevzetí Panny Marie na Strahově. „Jak už bylo zmíněno dříve, možnost rozloučit se s Vašo Patejdlem budou mít jak přátelé a kolegové, tak i fanoušci a široká veřejnost. Pro fanoušky a veřejnost bude k dispozici areál Strahovského kláštera, kde bude zajištěn živý přenos ze smutečního rozloučení. Kapacita baziliky je omezená,“ stojí ve zprávě fanouškům.

„Děkujeme Vám za neutuchající podporu a za to, že na Vaša s láskou vzpomínáte,“ napsala do prohlášení rodina, která je uvedena také na smutečním oznámení, spolu s hudebníkovou maminkou Otílií.

Reklama

Další články

Načítám