Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na začátku letních prázdnin primácká moderátorka Lenka Špillarová (38) oznámila nečekané volno. Rozhodla se, že na dva měsíce zmizí z televizní obrazovky, protože pociťovala, že si potřebuje odpočinout. V průběhu roku totiž brzy vstává na vysílání a tělo řeklo dost.

Čas utekl jako voda a Lenka se vrací do ranní relace Nový den na CNN Prima News „Já vůbec nevím, jak mi ty dva měsíce protekly mezi prsty. Uteklo to strašně rychle, že bych potřebovala další dva měsíce,“ přiznala Super.cz.

Léto je, jak známo, obdobím grilovaček. Ptali jsme se proto, jestli se na Lence prázdninové debužírování podepsalo.

Já jsem si říkala, že budu cvičit, protože budu vyspalá a budu mít energii. Večer jsou ale ty grilovačky... Ale naštěstí jsem nepřibrala. Chodila jsem na takový speciální stroj do jednoho pražského salonu, tak ten mi dost pomohl, aby ty grilovačky nebyly v září vidět,“ prozradila moderátorka během rozhovoru pro Super.cz.

Volno samozřejmě trávila po boku svého přítele, který ji dělá šťastnou už víc než tři roky. „To je pro mě rekord, i pro něj,“ smála se Lenka „Byli jsme asi pět dnů v Itálii. Dále na Vysočině a pak asi deset dnů doma na Moravě,“ vyjmenovala, kde všude si prázdniny užívala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám