Hlavní obsah
Článek

Když slovenský deník Plus 7 dní přišel se skandální informací, že si Jaro Slávik v devadesátých letech přivydělával v gay průmyslu, všichni byli v šoku. Včetně hlavního aktéra příběhu. Porotce Česko Slovensko má talent ze sebe nebyl schopný vyloudit logické zdůvodnění svých činů a pouze své skutky popíral. Nyní se mu ale vše rozleželo v hlavě a rozhodl se o svém kostlivci ve skříni otevřeně promluvit.

„Před dvaceti roky jsem udělal tolik hloupostí, jako většina 18letých lidí, a v roce 1993 byla tak zvláštní doba, že jsem opravdu zkoušel všechno možné i nemožné," svěřil se porotce v rozhovoru pro Blesk.

„V devadesátých letech se objevili producenti filmů pro dospělé. Hledali, kde začnou natáčet ve východní Evropě. Vždyť Praha a Budapešť jsou dodneška centry této zábavy," nastiňuje tehdejší situaci Slávik, který byl zmíněnými producenty osloven.

A byly jeho motivem peníze, nebo v tom hrál roli jiný důvod? „Možná to byla kombinace touhy vyzkoušet všechno možné. Šlo o jakousi zážitkovou jízdu," řekl.

Někteří by čekali, že Slávik bude litovat svých hříchů mládí. Sebevědomý Jaro se k celé věci staví ale hrdinně po svém. „Ne, nelituji nikdy, co jsem udělal. Spíš mě zvlášním způsobem překvapilo, že trvalo tak dlouho, že se to provalilo," řekl. Bez této zkušenosti by dnes prý nebyl tam, kde je.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám