Hlavní obsah
Článek

Hvězda Ordinace v růžové zahradě Jan Šťastný (58) se ve středu stal dědečkem vnučky Leontýnky. Holčička vážící 3,7 kg a měřící 52 centimetrů přišla na svět v brněnské porodnici. Šťastný by byl možná opravdu šťastný, nebýt toho, že si jeho syn Honza vzal bývalou pornoherečku Michaelu, která je matkou dítěte. "Byla to asi chyba ve výchově," tvrdí herec, který se ale nezdárného synka vydědit nechystá.

"Už jsme doma z porodnice a čeká nás prvomájová vycházka," napsala na sociální síti Facebook Michaela. Ani po jejím porodu se ale vztahy mezi ní a tchánem neurovnaly. Právě naopak.

"Musím velmi otevřeně říct, že je to hodně těžké. Vždycky jsem se snažil, aby moje děti mohly studovat na dobrých školách, aby mohly cestovat. Byla to asi chyba ve výchově, myslet si, že když svému dítěti poskytnu ty nejideálnější podmínky pro život, bude to pro něj nejlepší. Mnohdy jsem vzal věci raději do svých rukou, než abych ho v tom nechal vykoupat," řekl Instinktu Šťastný.

Synovi však prý nic nevyčítá. "Nejhorší je, že mě předem vůbec nic nevarovalo, najednou to přišlo a hotovo. A já to neumím řešit výhružkami o vydědění. Nejdřív jsem to nezvládal a zuřil. Teď se snažím být liberální. Už je to rok od jeho svatby. Držím mu palce, aby byl spokojený, ale šťastný z toho nejsem. Nejhorší je ta bezmoc. Vím, že moje dítě dělá něco špatně, ale nemůžu ho čapnout za flígr, aby se vzpamatoval. Musím respektovat, že je to jeho život," dodal představitel lékaře Frynty.

A to ještě jeho nervům není zdaleka konec. Jak Super.cz již informoval, Michaela Šťastná, která se za Jana Šťastného mladšího provdala na zapřenou loni v dubnu, se chystá do branže již brzy vrátit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám