Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá manželka ministra Bendla, podnikatelka Tamara Kotvalová je podle médií první dámou neluxusnější pražské třídy, kde se v obchodech prodávají šaty za statisíce a šperky za milióny. Je majitelkou několika luxusních butiků v Pařížské a musí se podle toho i oblékat. "Pravda je, že když jste mediálně známější, nemůžete si dovolit jít ve stejných šatech, pokud jsou hodně výrazné, do společnosti ani dvakrát," prozradila Super.cz.

Róbu za sto tisíc korun, již předvedla na párty, kterou pořádala v luxusní restauraci na břehu Vltavy, tak už na ní nikdy neuvidíme. Šaty poputují na charitu. "Spolupracuji s Bárou Nesvadbovou, která každoročně pořádá dobročinný bazar, jehož výtěžek je určen pro děti z dětských domovů," vysvětlila Tamara Kotvalová. Stejně to dělá i s dalšími nádhernými kousky, které už by jenom zbytečně zabíraly místo v jejím šatníku.

Tamara žije sen, po němž by mohla toužit většina žen po padesátce. Vypadá jako třicítka, radost jí dělají její tři děti a nezlobí ani její o dost mladší partner Roman Hajabáč. Možná proto nevyužívá ani žádných zvláštních kosmetických služeb, figuru si nemusí udržovat drilem v tělocvičně a zvlášť nedbá ani na životosprávu. "Mám tolik práce, že to časově nezvládám, i když si pořád slibuji, že bych měla začít. Ale když je člověk spokojený a šťastný, vyzařuje to z něj i navenek," míní Tamara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám