Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dýdžejka Andrea Pomeje (35) si užívá s partnerem Petrem a dcerou rodinnou dovolenou na Kypru a zásobuje své fanoušky jednou plavkovou fotkou za druhou. A že se má rozhodně čím pochlubit. Andrea se vystavila v balkonových dveřích a ukázala, že je ve skvělé formě.

Sama ale říká, že má fígl na to, jak odpoutat oči lidí od svých nedostatků. "Důležité je upoutat pozornost tam, kam chceme. Takže já na dekolt," řekla Super.cz s úsměvem Pomeje. I když sama říká, že jí trápí celulitida, na fotkách to vypadá, že se jí vyhýbá obloukem. Její příprava na léto se evidentně povedla.

"Celulitidu mám od patnácti let, řeším ji, řešila jsem ji vždycky. Natírám se bahenními zábaly, zkouším všechno. Celulitida je podle mě ukazatelem toho, že se nestravuju ideálně a nemám ideální životosprávu," míní Pomeje, která tráví vyloženě válecí dovolenou.

„Moře je čisté, průzračné, opravdu je tady překrásně a je hodně teplo, to jsem teda nečekala. Opravdu si to užíváme,“ uzavřela dýdžejka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám