Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Jitka Asterová (64) je teda číslo. K stoprvním narozeninám věnovala svému tatínkovi velmi nevšední dárek - mladičkou striptérku. Během oslavy, která se uskutečnila 7. května, bylo tedy opravdu veselo.

„Přišla roztomilá holka, která vypadala jako Jennifer Aniston. Po dohodě s maminkou se svlékla jen do spodního prádla," prozradila nám šokující skutečnost Asterová na křtu knihy Haliny Pawlowské.

Dárek u hereččina otce bohužel ale nevzbudil takové zaujetí, jak se předpokládalo. „Očekávali jsme, že v něm vzbudíme radost. Tatínek to ale prospal," směje se moderátorka pořadu Prominenti na televizi Barrandov.

Ke stým narozeninám Jitčině otci zazpívala jeho milovaná zpěvačka Helena Vondráčková (76), rok na to se pro něj svlékla dvojnice Jennifer Aniston (55), proto musí příští rok Asterová vymyslet pořádnou pecku.

„Musíme pro něj připravit něco na stodruhé narozeniny. Striptérka pro něj byla málo. Bude to asi výlet na Mars, tak budu muset asi hodně pracovat," uzavírá naše povídání Jitka.

Reklama

Další články

Načítám