Hlavní obsah
Článek

Nosem rockera Stevena Tylera (63) prý prošlo tolik kokainu, že na jeho koupi by bylo potřeba dvacet miliónů dolarů. Tedy asi 326 miliónů korun. Nejvíce prý pak za kokain utratil známý hudebník v osmdesátých letech. Tuto informaci i velikost svého penisu vyzrazuje v nových pamětech.

„Vyhodil jsem tak dvacet miliónů (dolarů). Prošňupal jsem své porsche, prošňupal jsem své letadlo. Prošňupal jsem svůj dům… všechno se ztratilo v drogách a alkoholu,“ přiznal dvaašedesátiletý rocker v nových pamětech.

Na drogách byl tak závislý, že si je musel brát i na jeviště. „Pořád jsem měl svoji lékárničku na jevišti. Ukrytou v bubnu o průměru 35 centimetrů, na dně jsem měl hrnek plný drog s brčkem a jinou sklenici s Coca Colou a whisky Jack Daniels,“ svěřuje se Tyler.

Ačkoli měl všude kolem sebe spoustu fanynek, brousil si zuby na rockerku Joan Jettovou. Když byli na turné spolu, Tyler se na hotelu vysvlékl do naha a čekal za jejími dveřmi nahý s roztaženýma nohama a zazvonil. Ta mu však s nezájmem zabouchla dveře před nosem.

Reklama

Další články

Načítám