Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Muzikálová zpěvačka Monika Sommerová, kterou znáte jako Christine z Fantoma opery, čeká miminko. Monika je ve 31. týdnu těhotenství a užívá si letních dnů v plavkách u moře na dovolené v Itálii. Monika se pochlubila těhotenským bříškem a také prozradila, zda pod srdcem nosí holčičku, či chlapečka.

"My dvě u moře," napsala k fotce, kde si hladí těhotenské bříško v plavkách na pláži v Caorle. Prozradila tak, že se těší na holčičku.

Monika se s partnerem seznámila teprve loni v létě, s miminkem rozhodně neotáleli. Jak sama řekla, hned na začátku si vyložili karty na stůl s tím, že by chtěli miminko rychle. Naopak na svatbu to v dohledné době nevypadá.

"Přítel se do toho zatím moc nežene. Ale tak úplně se tím netrápím. Sama mám několik podmínek. Nechci být těhotná a nechci, aby byla malá příliš malinká. A jelikož chceme brzy druhé dítě, tak to podle mých výpočtů ještě pár let potrvá. Ale zasnoubená bych být mohla," dodala úsměvem Sommerová.

Reklama

Další články

Načítám