Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a spisovatelka Jana Bernášková (43) si s rodinou užívá dovolenou ve Španělsku. Odtud svým fanouškům poslala už několik foto pozdravů, mj. z restaurace, snídaně, ale i z pláže.

Herečka, kterou diváci znají ze seriálů Ulice nebo Vyprávěj nebo z dětského seriálu Mazalové, příznivce potěšila záběrem v červených bikinách, na kterém vyniká její štíhlá postava. „Já jsem zhubla, ale ne vědomě, spíš shodou okolností a vlivem nemoci, stresu a únavy,“ svěřila se Super.cz s tím, že aktuální hubenost nebyla jejím záměrem.

Dovolenou už herečka potřebovala jako sůl, za sebou má dle svých slov nejnadupanější sezónu vůbec. Nejen po stránce divadelní, ale celkově pracovní.

Natočila seriál Co ste hasiči, film Jak přežít svého muže podle svého stejnojmenného knižního bestselleru a také napsala další knihu Koloušek. Do toho zajišťovala běžný provoz domácnosti se dvěma potomky.

„Jsem vyšťavená jako citrón, vyndaná, odevzdaná, rozmělněná, vysunutá, rozdaná všemi směry,“ rekapitulovala s úsměvem herečka, která si tak dovolenou opravdu zasloužila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám