Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to pár let, co Miroslav Šimůnek (46) prožíval jedno z nejnáročnějších životních období. Problémy tehdy charismatického herce a moderátora dohnaly až do psychiatrické léčebny. Posléze se znovu postavil na nohy a začal psát novou životní kapitolu. V té má zásadní místo i jeho snoubenka Alice Tobiášová, za kterou se Mirek přestěhoval do Brna a nemůže si to vynachválit.

Praha mi nechybí, v Brně se prostě líp žije. Už jen z pohledu, že lidé jsou trošku přátelštější. Je tam vlídnější prostředí, a také samozřejmě Alička,“ svěřil se Miroslav Super.cz.

Alice tak byla jeho největší oporou, když herec hledal sám sebe. „Přesně tak, a navíc v Praze jsem byl ve starých kolejích a nemohl jsem se z toho vymanit. A díky tomu, že jsem změnil prostředí, tak to byl ten moment, který mi neskutečně pomohl,“ podíval se znovu na svou milovanou.

Pár do hlavního města jezdí poměrně často pracovně, dá se to prý v pohodě zvládnout. „Tedy zrovna dneska byla D1 katastrofa, jeli jsme asi čtyři hodiny a teď nás čekají čtyři hodiny zpět. Takže to máte osm hodin jen na cestě, ale člověk, když chce, tak to zvládne,“ dodala s úsměvem Tobiášová.

My si s párem povídali během odpoledne na bobové dráze v Praze, kam oba dorazili podpořit šestnáctiletého handicapovaného fotbalistu Milana, kterému byl předán šek na rehabilitaci po zánětu míchy. O pomoc se nejvíce zasloužil nadační fond, ve kterém Alice působí jako ředitelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám