Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Dvě nejznámější české zpěvačky Lucie Bílá (57) a Dara Rolins (51) se spolu s Michalem Davidem měly už za pár dnů stát největšími hvězdami SummerPops Festivalu 2012 na letišti v Panském Týnci. Ten však byl na poslední chvíli zrušen. Pořadatelka akce, nádherná milenka Jiřího Pomeje (†54) Andrea Šťastná se totiž dozvěděla nemilou zprávu o svém zdravotním stavu. „Mám HPV virus, musím na operaci. Zdraví je přednější,“ řekla Super.cz ubrečená snoubenka Pomejeho.

HPV virus je nejrozšířenější pohlavně přenosná choroba, trpí jí většina dospělé populace, jenže podstatná část nemocných si toho ani nevšimne, protože se virus nijak razantněji neprojeví. Ten je zodpovědný za přednádorové změny na děložním čípku a za následnou rakovinu. A právě podobné změny lékaři zjistili i u Andrey. Do špitálu nastupuje jen tři dny předtím, než měl začít festival.

„Kdybych nechodila pravidelně na kontroly a zjistilo se to později, byl by to velký problém. Bohužel to ale i tak přišlo v nejméně příhodnou dobu, kdy jsme finišovali s přípravou obrovského hudebního festivalu. Ten nestál na velké produkci, byli jsme na to jen já s Jirkou. Nedalo by se to zvládnout, nestačili bychom produkci ani nikomu předat, proto jsme museli festival zrušit,“ tvrdí Šťastná, která věří, že diváci i umělci v čele s Lucií Bílou, jež trpěla podobným problémem, zrušení akce pochopí.

Dívka, kterou čeká po operaci šest neděl odpočinku, se ale nemusí bát, že by v budoucnu nemohla mít děti. Andra navíc rázně odmítá názor skeptiků, že ve skutečnosti jde o lež a že za zrušením stojí špatný prodej lístků. „Byl s tím menší problém, ale pak se to rozjelo, sehnali jsme i skvělého generálního partnera. Vážně nejsem idiot, abych si vymýšlela takovou vážnou věc. Žádný festival na světě pro mě není důležitější než moje zdraví,“ dodala dívka, která doufá, že prvního září, kdy si má brát Pomejeho, už bude zdravotně zcela fit.

Reklama

Další články

Načítám