Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leni Klum je už nějaký ten pátek aktivní v modelingu, a i když je menšího vzrůstu, její obličej i postava jsou bezchybné. Teď dala své vnady na odiv během dovolené s rodinou a je jasné, že na italské pláži to ten den opravdu vřelo.

Heidi Klum jako matka nemůže být šťastnější. Těhotenství s malou Leni sice nebylo úplně růžové, otec dítěte Flavio Briatore totiž modelku opustil ještě během něj, po narození se ale i díky Sealovi, který ji později adoptoval, vše v dobré obrátilo a dnes devatenáctiletá kráska má skvělou rodinu.

Leni se vydala ve šlépějích své mámy Heidi a ve světě modelingu sklízí úspěch. Jediné negativní reakce obdržela v době, kdy spolu s mámou nafotila kampaň na spodní prádlo a lidem se takové focení nezdálo příliš vhodné.

Leni ale rozhodně má co ukázat, čehož si všimli i paparazzi fotografové na dovolené, kterou modelka tráví s přítelem Arisem Rachevskym, synem hledačky talentů z Los Angeles, a s biologickým otcem a nevlastním bratrem. Celá skupina nejdříve pobývala na jachtě na jihu Francie, teď si užívají pláže v Itálii ve Forte dei Marmi.

A právě tam se Leni blýskla v červených bikinách, ve kterých i díky spodnímu dílu v tanga střihu vynikla její bezchybná postava. V zahraničí se hovoří o tom, jestli Leni už stihla podstoupit plastické úpravy svého těla, média se ale zatím shodují v tom, že upravit si modelka mohla nechat nos nebo rty. Zbytek jejího těla by ale měl být kompletně přírodní.

Reklama

Další články

Načítám