Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Inna Puhajková (38) je stále šťastná po boku hokejisty Jaromíra Jágra (52). Super.cz exkluzivně popřela fámy o rozchodu. Jaromírovi se chystá už zítra jet fandit na Mistrovství světa v hokeji na Slovensku na zápas pro Dánům.

"Většinou jezdím až na ty důležitější zápasy. V Německu jsem byla na pět posledních. Zítra proti Dánům ale pojedu fandit," řekla Super.cz Puhajková (38).

Poprvé se také vyjádřila k rozchodu, o kterém bulvární média už několik měsíců spekulují. "V každém vztahu jsou občas hádky. Jsme spolu pět let. Bylo by hodně divné, když bychom se občas nepohádali. Jsme spolu," prozradila na výstavě obrazů Moniky Vargové ve stále oblíbenějším baru Deja Vu v Praze v Jakubské ulici.

Kmotry výstavy se stali Kateřina Kristelová (44) a hokejista Martin Straka. Právě za ním a jeho manželkou Inna dorazila. "Jsme přátelé, vždycky je ráda vidím," dodala Inna.

Straka je blízkým kamarádem malířky Vargové. "Mé obrazy visí v jejich bytech v Dubaji i v domě v Plzni. Malovala jsem jim je na míru," vysvětlila malířka, která se specializuje také na akty.

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) svého muže Martina Tůmu ale fotit akty nenechá. "Martinův zadek si s dovolením nechám sama pro sebe," dodala se smíchem Kristelová (44).

Reklama

Další články

Načítám