Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už za pár dní bude nejznámější česká kulturistka Věra Mikulcová reprezentovat Česko na prestižní soutěži Olympia Masters v Rumunsku, kam již vyrazila se svou partnerkou Janou.

„Moc se těším, jsem ráda, že jsem součástí této prestižní soutěže. A hlavně je to můj sen,“ napsala Věra krátce před odjezdem na svých sociálních sítích, kde se svými fanoušky sdílela i svou ohromnou formu, za kterou stojí píle, odříkání a vytrvalost.

„Dnes jsem se byla pro zajímavost změřit a mám jen 2,8 kg tuku. A hlavně jsem ještě nabrala svaly na 45,4 kg, takže hurááá,“ uvedla s nadšením k několika fotografiím, na kterých vyniká její osvalené tělo.

Věra zapózovala v černých bikinách, ale i dalších odhalenějších outfitech přímo v posilovně, kde ji nefotil nikdo jiný než její partnerka Jana Paulátová.

„Věrko, budu se opakovat, ale musím. Tohle je top forma. Moc vám přeju zlato, nikdo z nás si neumí představit tolik dřiny a vůle s dietou. Prostě to nevzdat a jít si za svým snem. Ať si říká, kdo chce, co chce, jste vzorem a motivací,“ vzkázala kulturistce jedna z fanynek.

„Wau! Hlavně u ženy se ten tuk dostává dolů obtížněji. Já fakt obdivuju tu disciplínu, ten doslova xměsíční hlad a do toho dřít. Moc přeju placky a pak pořádnou hostinu. Vypadáte perfektně,“ uvedla další.

„Neuvěřitelná vůle a dřina. Milé vystupování. Obdivuhodný nadhled a postoj vůči zlobě. Silný příběh, kterému fandím,“ napsala další sledující, se kterou se další shodují.

Reklama

Další články

Načítám